Bel 088-0600777|Klant worden|Inloggen
Een grafische tablet die kan worden aangesloten op uw telefoon/tablet.

De H1161 grafische tablet is een gloednieuw product dat niet alleen op een PC/laptop maar ook op een Android telefoon/tablet kan worden aangesloten. Gekoppeld aan een gewicht van 570g en een dikte van 8mm, is dit apparaat zeer licht van gewicht en gemakkelijk te dragen, zodat u dit apparaat in uw tas kunt verpakken en gemakkelijk kunt meenemen.

Uitstekende prestaties van de pen

De H1161 is uitgerust met de PW100 batterijvrije pen, die u bevrijdt van de oplaadproblemen. Samen met de 8192 niveaus van pendrukgevoeligheid en ±60° kantelondersteuning, kunt u genieten van nauwkeuriger en natuurlijker pennenstreken, waardoor u een meer echte papierachtige tekenervaring krijgt.

Pas de sneltoetsen aan zoals u dat wilt

De 10 sneltoetsen en 16 soft sneltoetsen kunnen naar wens ingesteld worden.

 
Werkgebied

Omdat het werkgebied van een PC/laptop anders is dan dat van een telefoon/tablet, zal het werkgebied van de HS610 grafische tablet anders zijn, afhankelijk van de gekozen verbindingswijze. Voor een PC/laptop aansluiting is het werkgebied voor de grafische tablet 37,2 x 22,1 cm.

 266PPS+5080 LPI

266PPS helpt om de beweging van de pen juist weer te geven, met bijna geen vertragingslijnen. De hoge pensresolutie van 5080 LPI maakt de pennenstreek delicater en natuurlijker, wat er voor zorgt dat er zeer gedetailleerd gewerkt kan worden. Dankzij deze configuraties wordt uw workflow aanzienlijk verbeterd.
 
  • Pen tablet H1161
  • Batterijloze pen PW100
  • USB Kabel
  • USB adapter 2x (om aan te sluiten op mobiele telefoon)
  • Penhouder
  • Reserve penpunten 8x
Het is compatibel met Windows 7 of later, macOS 10.12 of later, en Android 6.0 of later. 

Als je het aansluit op een Andriod device, dan kun je  ibis Paint  en andere gangbare teken-apps proberen.

Ontvang als eerste Huion aanbiedingen, tips en nieuwtjes!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte. We sturen geen spam, beloofd!