Onderwijs | B2B

Op zoek naar nieuwe werkinstrumenten voor je bureau, of tóch je kantoor digitaliseren? Geen probleem, bij Huion.nl ben je aan het goede adres! Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.   

Weet je nog niet zeker welke producten je nodig hebt of twijfel je nog? Geen zorgen, onze B2B salesmanager Arnon Hoog kijkt graag met je mee naar de verschillende mogelijkheden die het best passen bij jouw onderneming! 

Om een offerte te ontvangen voor een zakelijke bestelling kan er via de onderstaande gegevens contact worden opgenomen. 

 

Arnon Hoog 

B2B salesmanager 

 

Arnon.hoog@factor52.com 

Office: +31 88 0600777 

 

 

Huion.nl werkt ook graag samen met onderwijsinstellingen! Wij van Huion.nl vinden de ontwikkeling van de jeugd enorm belangrijk, wij sluiten dan ook graag de deal met een Hogeschool of Universiteit. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn! 

 

 

Ontdek de Huion line-up! 

 

Inspiroy Pen Tablets 

Onze Pen Tablets laten uw creativiteit de vrije loop. Een Pen Tablet bestaat uit een digitaal tekenoppervlak en verschillende soorten sneltoetsen. Wie bieden een breed scala aan Pen Tablets, verschillend in grootte en combinaties van sneltoetsen. Elk model wordt geleverd met een digitale pen met de geavanceerde pentechnologie van Huion die tekenen uiterst realistisch maakt. Uw acties worden direct weergegeven op de aangesloten PC of laptop wat super eenvoudig is door de uitgebreide compatibiliteit!  

 

 

Kamvas Pen Displays 

De meest geavanceerde manier van digitaal ontwerpen. Met onze Kamvas Pen Displays kunt u direct op een digitaal tekenoppervlak tekenen. Dit zorgt voor de meest gedetailleerde manier van digitaal tekenen. Ga voor de beste resolutie en kies voor onze nieuwe 4K schermen om het tekenen zo realistisch mogelijk te maken. We bieden ook verschillende modellen aan die zijn voorzien van een uitgebreide set sneltoetsen. Deze sneltoetsen zorgen voor een persoonlijke bediening van uw tekenprogramma wat zorgt voor een super gemakkelijke tekenervaring! 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACY POLICY
Pre-loader