Zakelijk

Is uw bedrijf of onderwijsinstelling geïnteresseerd in Huion producten? Dan bent u bij Huion.nl aan het juiste adres. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op via de widget rechtsonder.

 

Onderwijs Programma

Het maakt niet uit welke les of cursus je geeft, een input apparaat zoals een Huion Tablet of Display kan ongelofelijk nuttig zijn. Gebruik het om direct aantekeningen te maken bij een presentatie die je geeft of tijdens een online videocursus.

Huion Nederland kan helpen bij het vinden van de juiste Tablet of Display voor u. Als officiële Huion partner bieden wij ook na uw aankoop ondersteuning en twee jaar garantie.

In deze uitdagende periode waarin scholen en universiteiten gesloten zijn, doet Huion zijn best om onderwijsinstellingen zoveel mogelijk te adviseren over onderwijs op afstand.

Bekijk bijvoorbeeld deze online whiteboard applicatie:AWW App

Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of stuur een bericht via de chat.

 

Handtekening Tablets

In meerdere gebruiksgebieden is een goed input apparaat voor handtekeningen van groot belang. Of het nu gaat om een horecabedrijf of een verhuurbedrijf, Huion kan u ondersteunen met een eenvoudig en ergonomisch product.

Ons hele assortiment is geschikt afhankelijk van uw behoeften. Te beginnen met een van onze kleinste modellen, de Inspiroy HS64. Tot en met grotere displays uit de Kamvas-serie.

Bij Huion.nl kunnen we onze service op maat maken. Wij bieden hulp en advies bij de keuze van het product, snelle levering en ondersteuning na de verkoop. Omdat we een officiële partner zijn voor Huion, voor Europa, bieden we ook twee jaar garantie en een lokale verkoopfactuur.

Bel ons of neem contact op via de chat voor meer informatie of een offerte.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACY POLICY
Pre-loader