Support

Welkom bij Huion Nederland support. Hier vind je informatie over de betaling van je aankoop, verzending van je aankoop en de eventuele retour van je aankoop. Heb je verder nog vragen kan je contact opnemen via de widget rechtsonder of bel ons.

BETALING

Huion Nederland accepteert de volgende betaal methoden:

  • iDeal
  • Credit Card: Visa, MasterCard, American Express.
  • PayPal: Shop makkelijk met Paypal. Ga naar paypal.com om te registreren.

VERZENDING

Wij verzenden binnen 1-2 werkdagen naar heel Nederland en België.


RETOUREN

Klanten hebben 14 kalenderdagen de tijd om van gedachten te veranderen over een aankoop vanaf het moment dat de klant de aankoop ontvangt. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen u het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Neem contact met ons op voor retouren en terugbetalingen.

Indien u technische problemen heeft ondervonden met uw Huion product raden wij u aan een kijkje te nemen op ons Help Center via de Widget rechtsonder. Indien de FAQs op ons Help Center u niet voldoende kunnen helpen kunt u via dezelfde widget contact met ons opnemen!

Bestellingen via Huion.nl hebben recht op gratis technische ondersteuning en twee jaar garantie. Bij het geval van een technisch probleem binnen de garantieperiode zullen onze supportmedewerkers eerst proberen het probleem 'op afstand' op te lossen. Indien dit niet lukt wordt u voorzien van een pre-paid retouretiket waarmee u kosteloos uw bestelling kunt repareren. Onze technische dienst zal dan uw product testen en eventueel repareren/vervangen. Het gehele retourproces duurt gemiddeld 1 tot 2 weken. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACY POLICY
Pre-loader